_74A4214_edited.jpg
Massage Therapy

MASAŽE

Z masažo pospešimo prekrvavitev in odvajanje strupov ter odpravimo mišične zatrdline oz. vozle, ki nastajajo zaradi nezadostnega gibanja, dolgotrajnega sedenja, stanja itd.

Posebno pozornost posvetimo obolelim in poškodovanim predelom telesa, na katerih se zadržimo največ časa.

Pri lajšanju  bolečin in odpravljanju mišično-skeletnih težav je terapevtska masaža zelo učinkovita. Osredotoča se na sproščanje in mehčanje mišic ter njihovih narastišč. Preko živčnih končičev vpliva tudi na centralni živčni sistem in delovanje hormonov. Izloča se endorfin, ki je človekov »naravni ubijalec bolečine« in zelo pozitivno vpliva na počutje. Z masažo pospešimo prekrvavitev in odvajanje strupov ter odpravimo mišične zatrdline (vozle), ki nastajajo zaradi nezadostnega gibanja, dolgotrajnega sedenja, stanja itd. Posebno pozornost posvetimo obolelim in poškodovanim predelom telesa, na katerih se zadržimo največ časa. Po masaži se bo povečala vaša gibljivost, bolečine bodo pojenjale ali celo popolnoma izginile, vi pa boste spet lahko normalno funkcionirali.
 
Terapevtska masaža 45 min
Terapevtska masaža 60 min
Terapevtska masaža - paket 5x
cena 50 €
cena 60 €
cena 230 €
NAROČANJE
Naročite se lahko po telefonu, vsak dan od 8.00 - 17.00 na telefonski številki 04/531 69 75 ali pa preko elektronske pošte info@althea.si

POTRDITEV / ODPOVED TERMINA

Ob potrditvi termina boste prejeli elektronsko pošto. Morebitno odpoved ste dolžni (po telefonu na 04 531 69 75 ali po elektronski pošti info@althea.si sporočiti 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer si pridržujemo pravico storitev zaračunati).