top of page
_74A4214_edited.jpg
Massage Therapy

TERAPEVTSKA MASAŽA

Z masažo pospešimo prekrvavitev in odvajanje strupov ter odpravimo mišične zatrdline oz. vozle, ki nastajajo zaradi nezadostnega gibanja, dolgotrajnega sedenja, stanja itd.

Posebno pozornost posvetimo obolelim in poškodovanim predelom telesa, na katerih se zadržimo največ časa.

Pri lajšanju  bolečin in odpravljanju mišično-skeletnih težav je terapevtska masaža zelo učinkovita. Osredotoča se na sproščanje in mehčanje mišic ter njihovih narastišč. Preko živčnih končičev vpliva tudi na centralni živčni sistem in delovanje hormonov. Izloča se endorfin, ki je človekov »naravni ubijalec bolečine« in zelo pozitivno vpliva na počutje. Z masažo pospešimo prekrvavitev in odvajanje strupov ter odpravimo mišične zatrdline (vozle), ki nastajajo zaradi nezadostnega gibanja, dolgotrajnega sedenja, stanja itd. Posebno pozornost posvetimo obolelim in poškodovanim predelom telesa, na katerih se zadržimo največ časa. Po masaži se bo povečala vaša gibljivost, bolečine bodo pojenjale ali celo popolnoma izginile, vi pa boste spet lahko normalno funkcionirali.
 
Terapevtska masaža 45 min
Terapevtska masaža - paket 5x45min
cena 60 €
cena 270 €
NAROČANJE
Naročite se lahko po telefonu, vsak dan od 8.00 - 16.00 na telefonski številki 04/531 69 75. 
 

POTRDITEV / ODPOVED TERMINA

Ob potrditvi termina boste prejeli elektronsko pošto. Morebitno odpoved ste dolžni sporočiti 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer si pridržujemo pravico storitev zaračunati).
bottom of page