Zdrava vadba ABC

Želite pričeti z vadbo pa ne veste kako bi se je lotili? Ste po poškodbi, bolezni ali gospe po porodu, je sedeči način življenja načel Vaše počutje? V Centru zdravja in harmonije Althea Vam poleg fizioterapevtskih storitev nudimo vadbe, ki so primerne za vse začetnike v športu, poškodovance, rehabilitacijo po poškodbah, za vse, ki želite z vadbo narediti nekaj več za svoje zdravje in dobro počutje …

Program “Zdrava vadba ABC” predstavlja skrbno načrtovan večmesečni program
telesne vadbe, ki je nastal v Sloveniji. Program je namenjen tako telesno nedejavni populaciji kot tistim, ki se po raznih dogodkih (poškodbe, nesreče, bolezni) vračajo v različne oblike telesne dejavnosti in jim ta program lahko služi kot obnovitev osnovne telesne pripravljenosti (avtorji programa in priročnika: Pori, Pori, Jakovljević in Šćepanovič, 2012).

“Zdrava vadba ABC” poteka na dva načina:
- skupinska vadba (3 do 6 udeležencev)
- individualna vadba (1 do 2 udeleženca)

Poleg “Zdrave vadbe ABC” nudimo tudi individualno vibracijsko vadbo na Power Plate napravi. Vibracijska vadba celega telesa dokazuje, da ni potrebno, da je vadba težka in zamudna ter samo pod temi pogoji učinkovita. S pol urno vadbo z vibracijami, s katerimi vključimo skoraj vse mišice našega telesa, lahko dosežemo visoko intenzivno vadbo in posegamo po visokih rezultatih. Na napravi vadba sprva poteka s pomočjo lastne teže ter manjših pripomočkov (vrvi, elastike, žoge) in se postopno stopnjuje. Verjamemo, da vibracijska tehnologija predstavlja korak naprej v fitnes znanosti, ki lahko koristi večini ljudi (kontraindikacije so: epilepsija, nosečnost, resnejša srčno-žilna obolenja), ne glede na telesno pripravljenost, starost in telesno stanje (npr.: amputacije).

Pri obeh zgoraj omenjenih vadbah je prisoten usposobljen kader fizioterapevtov in kineziologov, ki samo za Vas prilagodi vadbeni program ter Vas pripravi na nadaljnjo športno pot.

Skupinska vadba pod strokovnim vodstvom (kineziolog, fizioterapevt)
vsak četrtek od 18h do 19h
skupina od 3 do 6 udeležencev

cena 50 eur/osebo (5 obiskov)
cena 95 eur/osebo (10 obiskov)

Individualna vadba pod strokovnim vodstvom (kineziolog, fizioterapevt)
termini po dogovoru (od 1 do 2 udeleženca)

cena 75 eur/osebo (5 obiskov, 30 min vadba)
cena 145 eur/osebo (10 obiskov, 30 min vadba)

cena 125 eur/osebo (5 obiskov, 45 min vadba)
cena 245 eur/osebo (10 obiskov, 45 min vadba)

Prijave:
mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
telefon: 04 – 531 69 75

 

*** vse cene vsebujejo DDV ***