top of page

FIZIATER V ALTHEI

NOVO

Naši ekipi vrhunskih strokovnjakov pridružil še doc.dr. Primož Novak, dr.med., specialist fizikalne medicine in rehabilitacije, ki bo opravljal specialistične preglede na področju fiziatrije.

TERAPIJE

NAROČANJE 
Naročanje po telefonu vsak delovnik med 8.00 - 17.00 uro.

Nudimo dostop do vrhunskih specialistov na področju ortopedije, travmatologije, fiziatrije, radiologije in dermatologije. K zdravljenju gibalnih poškodb pristopamo sistematično in z individualnim pristopom do vsakega posameznika izvajamo fizioterapijo na najvišjem nivoju.

Jani Kolman.jpg

Kje se nahajamo?

Althea medicinski center se nahaja v 1. nadstropju Hotela Lambergh na naslovu Dvorska vas 37a, 4275 Begunje na Gorenjskem.

 Zagotovljenih je dovolj  brezplačnih parkirnih mest za naše stranke. Svetli in sodobno opremljeni prostori ponujajo prečudovit pogled na grajski park, zelene travnike in Julijske Alpe z mogočnim Triglavom v ozadju. 

DO ZDRAVNIKA BREZ ČAKALNE VRSTE

Če imate dodatno zavarovanje, ki krije fizioterapevtsko obravnavo in/ali specialistični pregled, obravnavo pri vas plača vaša zavarovalnica. 

triglav.jpg
VZ_PARTNER_LOGO_CMYK 1.png
generali-logo.jpg
sava.jpg

DRUGI O NAS

Pomagali smo številnim profesionalnim in rekreativnim športnikom, kot tudi tistim, ki so zaradi različnih poškodb in okvar potrebovali strokovno pomoč na področju ortopedije/travmatologije in fizioterapije.

Peter Prev družnik_edited.jpg

Peter Prevc

Terapije v centru Althea® lahko samo pohvalim. V center sem prvič prišel maja 2011 po zvinu gležnja. Profesionalno osebje in vrhunska nega sta pripomogla, da sem bil po enem tednu v polnem pogonu.

bottom of page