Če poškodba prekriža ti poti, Althea® zate poskrbi ...

Naše stranke smo povabili, da nam zaupajo, zakaj so se odločili prav za naš center, ko so potrebovali fizioterapijo ali kako drugo od naših storitev.

Objavljamo nekaj mnenj, za katera se na tem mestu piscem še enkrat zahvaljujemo.

Ker nisi pacient s številko, ampak si oseba obravnavana celostno. Ker imaš občutek, da se nekdo trudi in ti res želi dobro in ne počne to samo zaradi plačila. Ker sem se po vsaki terapiji počutil vrhunsko. Hvala in se kmalu spet vidimo.
(Tomaž Šubic, KrossFit Trener, Simptom Šport)

Še najbolj pomembno se mi zdi to, da se na terapiji v Althei® posvetijo predvsem in samo tebi, kajti brez pravega znanja in pristopa ne pomaga nobena aparatura sama po sebi. Obravnavajo te individualno, in tudi terapijo delajo v miru, brez hitenja. Posvetijo se ti. To mi je najbolj pomembno.
(Tadeja Brankovič Likozar, biatlonka)

Če poškodba prekriža ti poti, Athea® zate poskrbi.
(Stanko Zupan, maratonec)

Vesel sem, da Althea® svoje kvalitetne storitve nudi tudi mojim igralcem. Problem obravnava celostno in poleg saniranja poškodb išče tudi globlje vzroke, ki se lahko skrivajo v športnikovem odnosu do sebe in okolja.
(Dejan Bucalo, košarkaški trener)

V Althea® centru mi je bil najbolj všeč dres Anžeta Kopitarja in prijaznost zaposlenih.
Naj obiščem center me je prepričala sošolka in upam, da ga še kdaj obiščem.
(Tanja Rabič, gimnazijka)

V Althea® center sem prišla po naključju zaradi težav s hrbtom, potem pa ste me očarali tako s kvaliteto vašega dela, kot osebnim pristopom vseh zaposlenih. Tako sem koristila že kar nekaj vaših storitev in jih seveda močno priporočam tudi vsem, ki so tovrstnih storitev potrebni. Hvala vsem za ves vaš trud...
(Katarina Pišljar, športnica)

Občutek na prvem srečanju, ki ne vara in ti daje zaupanje. Na začetku, ko sem bil vaš pacient, še brez vseh referenc, ki so danes zavidanja vredne!
(Tone Šinkovec, nogometni sodnik)

Zakaj bi prišla k tebi. Ker enostavno vem, da obvladaš in da si najboljša.
(Slavica Taloš Djukić, karmična astrologinja)

Ker je po zaslugi terapevtk daleč naokoli najboljši.
(Shamrock Blue)