Chorchyp in Althea® - nerazdružljivi

Po parih mescih druženja in obiskovanja centra Althea® Lesce in po parih dnevih opazovanja samega sebe, sem pršu do zaključka da morm to delit z vami...

Po izpahu leve rame v borbi na WFC 16 so mi zdravniki rekl, da minimalno dva mesca ne bom mogu delat udarcev, delat zasukov v ramenskem sklepu, dvigovat težkih bremen, se borit in da bom rabil približno pou leta da se vrnem v dobro formo, uglavnem štala k je nism hotu slišat..

Na srečo sem že prej hodu v Altheo® na fizioterapijo za prepono, ki so mi jo tud zelo uspešno pozdravl, tako sm se zbližov z vsemi zaposlenimi v centru in postal smo dobri frendi ... Kot zmeri, so mi bli tud tokrat pripravljeni priskočt na pomoč in da dolgo zgodbo mau skrajšam, po mesecu in pol po izpahu rame sm že delov sklece z odrivi, dvigoval 110kg bendža, delal močnejše udarce in celo dobro raztegoval ramenski sklep .. seveda sm do tega pršu previdno, postopoma in po navodilih Altheinih® fizioterapevtov ... lahko si o tem pogledate tud videoposnetek :

https://www.facebook.com/#!/AltheaCenter

Vmes sva z Neno, ki je vodja centra in izvaja tudi IMT® mentalne treninge in terapije, kr spontano začela govort o energiji k ns obdaja, o človekovi psihi, razmišljanju, kako lahko dosežeš kar si želiš in o vsem kar pripomore k bolšemu življenju ... tko sm se tud jz znajdu na stolčku, na tistem stolčku kjer spoznaš samga sebe, se soočiš s svojimi strahovi in jih tud premagaš ... pa ne samo to! Od takrat se učim, berem knjige, se na boljši, mirnejši način spopadam s problemi, ker vem da so vse skrbi odveč ... in namesto da nekje pizdim kako so vse drugi krivi, sm živčn, zmatran zarad vsega tega in se sprašujem zakaj se to glih men dogaja, se dons spustim odločno v vsako stvar in VEM da zmorem!!

Kar sm hotu povedat je to:
HVALA ALTHEA® IN VSI V NJEJ DA OBSTAJATE IN ME IZBOLJŠUJETE ... RESPECT!
Chorchyp