Biatlonci pred Sočijem na pripravah na Pokljuki

Biatlonci so na zadnjih pripravah pred OI v Sočiju na Pokljuki. Po napornih treningih potrebujejo hitro regeneracijo in sprostitev.
Kako jim pri tem pomagamo v Althea Center Zdravja in Harmonije, si preberite v njihovih izjavah, danes z vami v naši rubriki Jakov Fak:

“V Centru zdravja in harmonije Althea se vedno počutim sproščeno, umirjeno in z dobrimi občutki zapustim njihove prostore. Velikokrat nam olajšajo pot dekleta iz centra, saj nas pridejo zmasirat celo na Pokljuko, kjer ponavadi treniramo, kar nam pri zelo zasedenih urnikih zelo pomaga in prispeva k hitrejši regeneraciji po naporih. Obenem njihove terapije omogočajo tudi zelo dobro sanacijo športnih poškodb, kar sem občutil tudi sam, ko sem imel težave z ramenom in pri ozeblini prsta. Althea nikakor ni namenjena le vrhunskim športnikom, temveč tudi vsem tistim, ki iščete nekaj drugačnega, saj je paleta njihovih storitev zelo raznolika. Ob tej priliki se jim tudi zahvaljujem za sodelovanje pri uspešnih sanacijah mojih zdravstvenih težav.”