Althea dan odprtih vrat v sliki in besedi

V Althea centru Zdravja in Harmonije smo ob 5. obletnici delovanja odprli vrata obiskovalcem in jih seznanili z dosedanjim delom in terapevtskimi novostmi, med drugimi energijsko diagnostiko, ki jo uporabljajmo pri delu s športniki za hitrejšo regeneracijo in boljše načrtovanje forme, preventivo. Vabilu na obisk so se odzvali številni vrhunski športniki, kot tudi mladi upi slovenskega športa, ki že vsa leta delovanja centra v primeru poškodb prav k nam prihajajo na terapije.

V sproščenem klepetu in druženju so mladi vedoželjno prisluhnili nasvetom že uveljavljenih kolegov. Srečali smo hokejsko legendo Rudija Hitija, puščavskega lisjaka Mirana Stanovnika, boksarja Chorchypa, ultramaratonko Nežo Mravlje, ki je tudi fizioterapevtka v Althei in je športnikom zaupala kar nekaj koristnih nasvetov, kako se s preventivo izogibati poškodbam. Obiskala sta nas gosta iz Anglije, Stuart Monk, direktor Concept4Soccer International in Steven Potts, trener vratarjev in skavt Liverpool & Manchester City, s katerima sodelujemo v okviru njihove nogometne akademije v Sloveniji.

Za udobje brbončic sta poskrbela Mateja Reš s presno torto in svežimi zelenjavnimi in sadnimi sokovi, ter Marko Arvaj z eko prigrizki.