Miran Stanovnik (28.5.2012, poškodba Dubaj)

Z Miranom sva po njegovi poškodbi na dirki v Dubaju poleg fizioterapije in kineziotapinga delala tudi IMT® intuitivne mentalne treninge in energijske terapije, kot podporo osnovni terapiji, za hitrejšo rehabilitacijo in čiščenje posledic poškodbe še na vseh ostalih nivojih, ne le na fizičnem telesu. Sledi opis njegove izkušnje, ki je bila zelo močna, ker se je terapiji popolnoma prepustil in je bil njegov namen v najkrajšem možnem času popolnoma sanirati vse posledice (fizične, psihične, energijske) te poškodbe, kot tudi vseh predhodnjih, ki so se mu zgodile, zato je bila tudi reakcija bolj burna, rezultat pa izredno hiter, kar je bil njegov namen, ki si ga je postavil.
Miran Stanovnik

Dragi prijatelji,
Moja srečanja s prijetnimi in strokovnimi prijatelji iz Althea® centra v Lescah prihajajo v zaključno fazo. Rehabilitacija je več kot samo uspela. Sem pa spet poskusil nekaj novega (vsaj za mene).
Nena me prijazno vpraša, če poskusiva tudi eno energijsko terapijo (reiki) skupaj z IMT® mentalnim treningom. Seveda, zakaj ne. Seveda nisem pričakoval kakšne revolucije, vendar sem sodeloval na polno, kot vse kar počnem. Opozori me tudi na to, da bi me utegnilo po obravnavi tudi malo zebsti, ker se bo energija čistila… No ja, zadeva ni hec to vam lahko povem. Mene je po terapiji na poti domov tako zeblo, da sem si naravnal notranjo temperaturo v avtu na 28 stopinj Celzija in ni zadostovalo. Doma sem se čez glavo pokril z dvema odejama ( ne deke ) in to je bilo komaj dovolj. Vendar je v eni uri moj telo odreagiralo s povišano temperaturo (38 stopinj). Po nekaj urah le dvignem glavo in vprašam Neno za komentar dogodkov.
Tako močna reakcija na vse kar sva počela, čiščenje na vseh nivojih, ker sem bil na to pripravljen in sem šel v proces “na polno”, pravi moja terapevtka. Ja, preživel sem še nekaj dni v postelji, vendar je že naslednji dan prišlo do bistvenega izboljšanja stanja poškodbe, ter sem že naslednji dan pozabil na bergle za hojo po stanovanju, kar pomeni, da je pomagalo in od tistega dne sem jih rabil le še za hojo po stopnicah…
Noro dobra izkušnja, vam povem.
Joj zdajle sem prebral še enkrat in vidim, da moje pisanje zgleda grozno »pocukrano«, vendar ne bom popravljal, ker je vse kar sem povedal res.

Miran