Nika, teniška igralka (02/2011)

IMT® terapija mi pomaga pri vseh stvareh, ki jih počnem, ne samo pri tenisu.
Pri sebi sem opazila dosti manjše razburjanje (če sploh) zaradi ostalih ali zaradi zunanjih stvari, ki jih ne morem kontrolirati. Dosti bolj se oziram nase in na svoje potrebe. Nekako bolj živim v nekem ”miru”.
Na začetku sem mela v sebi dvom v smislu odpiranja. Sem namreč oseba, ki se zelo težko popolnoma zaupa nekomu in mu s tem posledično tudi verjame. Moram reči, da tebi zaupam že od samega začetka najinih IMT® terapij, kar zame ni značilno.
Terapije mi tudi pomagajo nasploh v življenju in niso vezane samo na športno področje. Dejansko sem več let živela v nekem balonu iz katerega nisem hotela ven. Vsi so mi lahko rekli ali naredili kar koli, pa sem zmeraj navzven delovala popolnoma mirno. S pomočjo tebe zdaj dejansko povem svoje mnenje, brez strahu na sam razplet.
Tudi sama ne razmišljam o tem, kaj bi bilo če bi bilo, ali pa zakaj se je to zgodilo ampak živim v tistem trenutku in naredim to kar je treba. Tudi same izvedba, natančnost in moč udarcev se mi je izboljšala s pomočjo IMT® terapij, ki jih delava.