Teja Gregorin, biatlonka (2009)

Presenečena sem bila nad spremembo, ki sem jo začutila že takoj po masaži. Običajno masaže, ki sem jih deležna s strani športnih maserjev vključujejo le čim hitrejšo sprostitev mišic, medtem ko je energijska masaža doživetje posebne vrste. Občutila nisem le sprostitve mišic, ampak čisto novo doživljanje svojega telesa.
Ob koncu sezone potrebuje moje telo kar nekaj časa, da preboli vse trenutke naporov in občutka utrujenosti se zlepa ne znebim. Takoj po obisku centra, to se mi še vedno zdi čudežno, pa se mi zdi, da stojim na nogah nekoga drugega. To lahkotnost telesa in polnost energije je težko opisati z besedami, to je vsekakor treba doživeti in občutiti na lastni koži.
Lahko rečem le to, da sem se po tej masaži počutila, kot da bi si privoščila dalj časa trajajoče počitnice in prenovila vsako celico mojega telesa, da je znova zaživela. Vem, da moj obisk še zdaleč ni bil zadnji in želim si, da bi tudi med sezono imela priložnost, da bi se lahko moje telo po tekmah regeneriralo prav s pomočjo čudodelnih rok vaših terapevtk. Morda le še nasvet drugim, naj poskusijo in očarani bodo.